+ Reply to Thread
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 65

Thread: Polish - Polski

Za dużo aktywności to tu nie ma :P

Siemano panowie. Gra ktoś na tym najnowszym serwerze?

Ja gram na Luca Brasi, jak tam dolaczysz to mozna coś wspolnie podziałać
    Serwer: Luca Brasi
    Nick: KrZyWY
    Pozdrowienia

Witaj , jednostki obronne buduje sie w budynku WALL obok guard post , sa to psy , drut kolczasty i inne tego typu rzeczy które przydadza ci sie gdy chowasz w estate swoje jednostki ofensywne ,pozdrawiam.

Wie ktoś może jak zdobyć tą drugą "wioskę" bez kupowania jej? Jest tam coś o zdobywaniu czegoś od gangów :?

Oj kiepsko panowie na tym naszym forum. Nie wierze ze gra tylko garstka....Z chęcią Zaikare odpowiedzialbym ci na to pytanie ale nie wiem i sam jestem ciekaw jak dostac sie do tego Greenwich Village nie płacąc diamentów bo tych niestety mam tylko 10 Co jakis czas na Facebooku organizuja rozne zadania dzieki ktorym mozna dostac ciekawe nagrody w tym ostatnio wejscie do tego miasta. Warto tam zagladac a kto wie moze i ktoremus z nas sie uda.

New Member
    Sorry za lamerskie pytanko, ale nigdzie nie znalazłem porządnej instrukcji do tej gry: o co chodzi z cityscapes - niby można przerzucać tam jednostki dla jakichś nikłych dodatków respektu, ale co więcej? Są jakieś levele... o co tu chodzi?

Quote Originally Posted by ReFLeX View Post
    Sorry za lamerskie pytanko, ale nigdzie nie znalazłem porządnej instrukcji do tej gry: o co chodzi z cityscapes - niby można przerzucać tam jednostki dla jakichś nikłych dodatków respektu, ale co więcej? Są jakieś levele... o co tu chodzi?
    Tu nie ma lamerskich pytań więc możesz pytać o co chcesz Ja z początku też nie wiedziałem co to z tymi Cityspace a i tak jest jeszcze troche niejasności. Wracając to twojego pytania: Jeśli uda ci się zdobyć Cityspace powiedzmy poziom 5 to dostaniesz 25% bonusu w postaci zwiększonej produkcji swoich surowców w tym kasy właśnie o te 25% (%adekwatnie do tego co obecnie wydobywasz) Jak sobie najedziesz myszą na któryś z Cityspace to zobaczysz ile % daje poszczególny level. Prócz tego bonusu to jak wspomniales jest tez dodatek respektu w zaleznosci jak liczną masz tam armie i kogo. W łatwy sposób możesz zdobyć cityspace wyższego levela atakując jakiegoś gracza ale musisz wiedzieć że będzie chciał odwetu na tobie więc... Zadbaj w ogole o wysoki poziom Wall (ściana-mur) i warehouse bo dzięki nim przeciwnicy będą mieli bardzo dużo problemów żeby się przedostać na posiadłość i wykraść twoje zasoby. Mnie już raz Don jednej z rodzin zaatakował i wole nie mówić ile kasy i w ogole straciłem....Powodzenia!

New Member
    Na jakiej zasadzie rośnie level CS?
    Jeżeli zaatakuję innego gracza, to któremu CS wzrośnie level? Temu najbliższemu ofiary?
    Jak zdobyć kolejnego CSa?
    Ilość CS zależy pewnie od poziomu rezydencji. Mam kilka CS z level 1 - mogę chyba je opuścić. Czy po opuszczeniu automatycznie zdobędą następne, czy raczej będę miał pusty slot?
    Jesli to ostatnie, to jak taki slot zapełnić - atakując nieokupowane miasteczko? Jego poziom przełoży się na poziom nowego CSa?

Quote Originally Posted by ReFLeX View Post
    Na jakiej zasadzie rośnie level CS?
    Jeżeli zaatakuję innego gracza, to któremu CS wzrośnie level? Temu najbliższemu ofiary?
    Jak zdobyć kolejnego CSa?
    Ilość CS zależy pewnie od poziomu rezydencji. Mam kilka CS z level 1 - mogę chyba je opuścić. Czy po opuszczeniu automatycznie zdobędą następne, czy raczej będę miał pusty slot?
    Jesli to ostatnie, to jak taki slot zapełnić - atakując nieokupowane miasteczko? Jego poziom przełoży się na poziom nowego CSa?
    1. Level CS nie rośnie- CS są od poziomu 1 do 10 i je się zdobywa. Jeśli zdobędziesz np level 2 to dostaniesz 10% bonusu resources(zasobów), level3=15%bonusu, level 4=20%bonusu.
    2. tego pytania nie rozumie
    3. Zdobyć kolejnego CS-a mozna tylko i wyłącznie atakując. Atakujesz CS komputera albo gracza. Łatwiej pokonać gracza bo przewaznie nie ma on zołnierzy lecz druga strona medalu jest taka że na pewno będzie chciał z powrotem odbić utraconego CS-a a nawet zaatakować inne twoje CS-y. Zdobywając CS-a okupowanego przez kompa na pewno napotkasz na znaczny opór zolnierzy ale przynajmniej nie bedziesz miał odwetu z jego strony Ilość żołnierzy w okupowanych CS-ach przez kompa jest stały. Możesz sobie to sprawdzić wysyłając np 1 thugsa i będziesz wiedział jaką armię musisz wypuścić by wygrać.
    4.Tak, ilość możliwych do zdobycia CS-ów zalezy od poziomu Mansion. Jak masz poziom 8 mansion to mozesz zdobyć 8 CS-ów. Nie oznacza to jednak że mając ten 8 poziom nie możesz atakować dalej kolejnych CS-ów. Każdy kolejny CS po prostu nie będzie dawał ci żadnych bonusów% a jedynie jednorazowo dostaniesz daną wartość $, jedzenia, stali i cementu po walce. Mam nadzieje że wiesz gdzie sprawdzić ile masz wolnych slotów na CS-y
    5. W każdej chwili możesz pozbyć się dotychczas zdobytego CS-a np poziomu 1, i wtedy postaraj się zdobyć jakiegoś innego wyższego poziomu który wskoczy na pusty slot i da ci więcej % zasobów.

Kliknij sobie na aktualne twoje wartości surowców i kasy a otworzy ci się tabelka. Zobaczysz jaką masz podstawową produkcję a ile bonusów. Pamiętaj o rozbudowaniu muru do poziomu wyższego jak 7 i tak samo warehouse. To taka moja rada bo kiedyś cie zaatakuje konkretny przeciwnik i przekonasz się jak łatwo można stracić to co zdobyłeś. Na jakim grasz serwerze i jaki jest twoj nick oraz rodzina?

+ Reply to Thread
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Liens sociaux