Siemanko ja gram na servie DragoCorleone Rodzina nick Francenzo dajcie znak jakis l
![]()
Siemanko ja gram na servie DragoCorleone Rodzina nick Francenzo dajcie znak jakis l
![]()
Klego ja w to gram od Października. Gra upada. Serwery pustoszeją. Obawiam się, że sam to zostałeś. Ja tą grę juz praktycznie olałem.
Stracci Dogs / Mancini
nie jest tak zle sporo jeszcze gra
Na moim servie Drago nie gra zaden Polak chyba ale jakby co zapraszam ja napewno bede aktywny![]()
Witam rodaków
Nickname: Don_Mikson
Serwer : Michael
Rodzina : Stracci
Crew: Guns & Cannoli
witam wszystkich . mam problem. gram na serwerze luca brassi . mam juz milion respektu i od tamtej pory nie moge sie logowac na swoim laptopie,musze kożystać z innego komputera . gdy sie loguje to nie moge nic wcisnąć,forum znikło,mam porozrzucane ikony, nie moge atakować itd . pomóżcie!!!!
JA mam podobnie, na forum nie mogę sie zalogować a ostatnio z kompuera nie ładuje mi gry zupełnie, zatrzymuje się na 30% i koniec. Natomiast z lapka jak najbardziej, jednak wolę na kompie bo mam większy ekran. Nie wiem czy na przykłąd nie zmieniły się wymagania sprzętowe dla gry, bo chyba tylko taka możliwość wchodzi w rachubę
Spróbuj usunąć cookies w przeglądarce, u mnie pomogło jak na razie
Witam.. szukam rodakówgram na serwerze Sandra.
Nickname postaci : DArvin
Rodzina : Cuneo
Liens sociaux