+ Reply to Thread
Page 3 of 19 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 189

Thread: Romania

Junior Member
    Quote Originally Posted by Gaest View Post
    Sper sa pot face edit mai tarziu.
    1) Asta am cules pana acum despre realm-uri, aliante si playeri. Va rog indicati informatii incorecte/completari:
    realm Guillemot, alianta Ultra Viola Timisoara
    realm Iris, player George V - That's me Joc pe mai multe realm-uri
    realm Leopold, player erasmmuss ?
    realm Seriema, player Sabywe
    realm Whidbey, player Greuceanu
    2) Nu stiu sa existe tutoriale in romana. Dati PM si va ajut cum pot.
    Sugestie, cititi wiki: http://dragonsofatlantis.wikia.com/w...nner%27s_Guide
    Si forum: http://community.kabam.com/forums/sh...yers-Handbook)
    Voi incerca sa fac ceva tutoriale in limba romana , traducand si adaptand ( acum depinde si de timpul de care dispun )

stie cineva cum pot face rost de mai multa piatra? la un moment dat " se umple hambarul" si chiar daca pot produce sa zicem ca nu mai are loc. as putea sa schimb aur pe piatra daca joul permite asta.

Quote Originally Posted by greuceanu View Post
    salut, am nevoie de ajutor in ceea ce priveste scopul acestui joc si m-as baga si intr-o alianta romaneasca...pana acum am jucat asa la intamplare...am dragonul cu tot cu armura si majoritatea cladirilor la nivel 9...de aici m-am cam blocat...astept sugestii
    sal .. zi si mie cum ai facut armurile dragonului .. oriunde ma invart nu pot gasi/face aceste armuri .. multzam dinainte

pai dai atac pe anthropus camp cu nivel minim 5 si uneori ai norocul sa gasesti o parte din armura...asa ca ataci pana le gasesti pe toate...bafta

Quote Originally Posted by greuceanu View Post
    pai dai atac pe anthropus camp cu nivel minim 5 si uneori ai norocul sa gasesti o parte din armura...asa ca ataci pana le gasesti pe toate...bafta
    multzam fain! .. si cu cate si ce trupe ai navalit? .. caci eu dând atacuri prin paduri de L10 au murit cu totii (300HB, 200DS)

pai exact nu mai tin minte dar oricum de ordinul miilor, asta in functie si de nivelul la care atacam; deci cu ce ai dat tu nu aveai nici o sansa mai ales la nivel 10 ( la un lac niv 10 am atacat cu 8070 bd, fara dragon si au murit undeva in jur de 50 - cifrele sunt aproximative dar poti trage o concluzie )...eu am folosit BD dar din ce am vorbit cu un alt coleg de-al nostru ai pierderi mai mici daca folosesti LBM. deci putina rabdare pana reusesti sa strangi ceva armata (incearca pt inceput cu 5-6 k lbm), pana atunci farmeaza antropus camp de nivele mici - o sa-ti aduca resurse (in special hrana) si o sa poti sa-ti ridici armata...pt mai multe informatii, si oricum mai precise decat iti pot da eu, foloseste link urile postate de george v
    http://dragonsofatlantis.wikia.com/w...nner%27s_Guide

salut

vreau si eu alianta de romani ca is plictisit de straini...ingame name chelu...dati si voi un semn ca sunt interesat

PS : joc pe realmul Leopold
    Last edited by chelutzul; 02-29-2012 at 10:30 AM.

stie cineva de ce wd are nevoie de un timp mult mai mare ca sa se vinedece decat gd...asta in cazul in care ataca wilderness de acelasi nivel cu acelasi nr si tip de trupe ????

Junior Member
    Buna.
    Din pacate timpul nu prea imi permite sa fiu foarte activ pe forum.
    Voi incerca pe cat se poate sa raspund cat mai concret intrebariilor voastre,
    Pentru inceput va voi indruma pe toti catre -> http://dragonsofatlantis.wikia.com - sursa informatiilor , si practic de unde am invatat sa joc , cititnd si experimentand .

Scurtaturi folosite in joc al trupelor :

Hal: Halberdsmen | Con: Conscripts | Mino: Minotaur | LBM: Longbowmen
    | AT:Armored Transport | SSD:Swift Strike Dragon | BD: Battle Dragon | Ban: Banshee
    | FT: FangTooth | GO: Granite Ogre | FM: Fire Mirror | LJ: Lava Jaw
    | PD: Pack Dragon | GD: Great Dragon | WD: Water Dragon | SD: Stone Dragon
    | FD: Fire Dragon | WiD: Wind Dragon | FrD: Frost Dragon | ED: Elem Dragon

Pentru orice lucru puteti folosi cu incredere wiki' , eu unul il folosesc de ceva timp si sunt multumit.
    Oricum cand atacati Antropus Camps - sfatul meu este sa incercati sa atacati cu mai multe unitati decat este descris in wiki, si sa tineti cont si de researces. -

WC - Weapons Calibration
    AC - Aerial Combat
    Med - Medicine
    Met- Metalurgy
    - Acestea sunt cele mai importante.

@ greuceanu - Great Dragon ( primul dragon ) are nevoie de timp mult mai mic pentru a se reface fata de ceilalti dragoni. Atentie cu Wind Dragon - nu trimite la lupta ca ceilalti dragoni deoarece este foarte posibil sa ai surprize neplacute.

Inainte de a ataca Wilderness - este mai bine a se consulta in prealabil - > http://dragonsofatlantis.wikia.com/wiki/Wilderness

Inainte de a ataca Anthropus Camps - este mai bine de a se consulta in prealabil -> http://dragonsofatlantis.wikia.com/wiki/Anthropus_Camps
    ( Eu unu atacand Anthropus Camps imi cresc resursele - in special hrana , pentru a antrena cat mai multe trupe , dar nu este nici de neglijat faptul ca atacand Camps LVL 9 castig si talismane < care sunt foarte folositoare pentru a construi Spectral Ruins > , Iar metoda mea de a ataca este : 65.000 LBM + 5000 AT's + 1 Dragon ( Oricare din ei exceptand Wind Dragon & Wraith Dragon* )
    Pentru mai multe detali referitoare la OutPosts - link - http://dragonsofatlantis.wikia.com/wiki/Outposts

Sper ca informatiile furnizate sa va ajute.
    Take care & See you in game

George V - Realms : Iris , Guillemot ( Overlord - Ultra Viola Timisoara - Romanian Alliance ) , Claremont .

Junior Member

Post Anthropus Camps - Traducere Engleza - Romana - Google Translator

Anthropus Camps :

Talismane acordate numai cu un mare balaur sau Elemental
    Postul scade de la Tabere Edita
    Nivelul 1-4: Blink, Hop, Treci
    Nivelul 5 +: Marea Dragon Armor

Nivelul 7 +: 100 sau 500 de protectie respiratorie cu colţi, Runes vulcanice, mandragorele stralucitoare, ghearele Banshee, Reaper totemuri

Anthropus Talismans
    Cele Talismans Anthropus sunt folosite pentru a construi Ruinele spectrale , upgrade altarul Wraith, şi vă cheamă Dragon Wraith 100.000 de talismane Anthropus sunt necesare pentru a începe Ruinele spectrale..

Puteţi obţine Talismans Anthropus de la uciderea Anthropus folosind un balaur mare sau Elemental în luna martie Puteţi să le obţină prin atacarea la nivelul 4 şi mai mari. Wildernesses , sau de nivelul 1 şi în lagăre mai mari Anthropus. Fiecare 500 Anthropus ucise vă va acorda cu 1 Talisman. ucide Anthropus nu sunt cumulative (nu va rula pe în lupta următoare).

De exemplu: nu veţi câştiga un talisman de uciderea 400 de Anthropus într-o bătălie şi uciderea o suplimentare de 100 de Anthropus în următoarea luptă. Numărul de anthropus ucise se rotunjeşte la cel mai apropiat de 500, trebuie să omoare cel puţin 500 de Anthropus într-o singură bătălie pentru a câştiga un Talisman. Numărul de talismane câştigate în lupta va aparea pe raportul de luptă.

Un alt mod de a le obţine este de a le achiziţiona cu rubine, 50.000 Talismans pentru 55 de rubine. Adica un total de 110 de rubine ar fi nevoie să completeze cerinţele, preţul de 155 de rubine este de 19.90 dolari.

Trupele care sunt utilizate în tabere?
    Trupele au variat cu viteză decentă şi trupele Speed ​​sunt trupele folosite numai pentru tabere şi Wilds. Aceste trupe sunt LJs, ft, şi LBM pentru trupe au variat şi Banshees, BD, şi SSD pentru trupele de viteză.
    LBM sunt decente pentru trupe pentru începători până la nivelurile 1-5 Tabere de suficiente trupe de viteză sunt instruiţi. Ele pot fi, de asemenea, utilizat la nivel 6-10, atâta timp cât se acceptă că există un risc de pierdere de ATS sau martie întregul cauza RNG. Pentru mai multe informaţii despre faptul că, a se vedea avertismente postat de mai jos.

Trupele de viteză excelează în tabere agricole, datorită lor, la viteze mari şi capacităţi de încărcare. Numai de partea de jos este că este nevoie de mai mult de ei decât nu au variat de trupe, dar dupa ce ajunge suficient pentru a trimite un marsuri câteva simultan, ele sunt cele mai bune. Banshees sunt cele mai bune trupe de viteză, deoarece acestea au o mai bună viteză şi capacitate de încărcare. Din păcate, trupele Speed ​​sunt compatibile doar cu Dragon Vânt (SSD-uri şi Banshees numai) şi a SSD-urile sunt compatibile doar dacă aveţi un nivel ridicat de Dragonry şi implementare rapidă. Şarpele pare a fi compatibil cu toate cele trei, aceasta va fi actualizat atunci când mai este cunoscut pe asta.

FT şi LJ sunt trupele ideale pentru un nivel ridicat datorită statistici gama lor de mai bine, de sănătate, şi de viteză. LJs sunt mult mai rapide decat FMS, au statistici mai bune, şi să ia mai puţin timp pentru a instrui. LJs sunt, de asemenea, cel mai compatibil cu dragoni Mare si Elemental. FTS provin de la OP 1 si nu au nevoie de cercetări la nivel de 10, prin urmare, sunt mai uşor de tren care LJs.

Care trupele nu de second hand pe Tabere?
    FMS nu sunt utilizate din cauza vitezei foarte lent. Giants sunt, de asemenea, foarte lent şi au atac corp la corp, astfel încât utilizarea acestora ar provoca pierderi unnessessary (datorită vitezei lor), la o trupă care este oarecum scump, în ceea ce priveşte resursele şi ori de formare profesională. Reaper sufletul nu sunt utilizate pentru motive similare, ele sunt chiar mai costisitoare, şi nu a existat încercări de mult făcut cu ei. Contra, Hals, Minos şi pot fi utilizate în cazul în care nimic altceva nu este disponibila in tabere la nivel de 1-3, dar dincolo de faptul că aceasta ar avea sume nerezonabile.

Legenda de Abrevieri
    Hal: Halberdsmen Con: Militarii în termen Mino: Minotaur LBM: Longbowmen
    AT: Transport Blindata SSD: Dragon Strike Swift BD: Battle Dragon Ban: Banshee
    FT: colţi GO: Granit Ogre FM: Foc Mirror LJ: falci Lava
    PD: Pack Dragon GD: Great Dragon WD: aproviziona R Dragon SD: Piatra Dragon
    FD: Fire Dragon WID: Vânt Dragon FRD: Frost Dragon ED: Elem Dragon

Cerinte minime: trupe de tip
    AVERTISMENT: Combinarea variat (inclusiv HG / ED) si trupele de viteză (SSD-uri / BDS / Banshees), va duce la pierderea a trupelor de viteză a se vedea partea de jos pentru detalii..
    Vânt Dragon nu este compatibil cu trupe au variat (cu excepţia FT). Dar este compatibil cu SSD-uri (cu nivel de 9/10 Dragonry şi implementare rapidă) şi Banshees. Şarpele este compatibil cu SSD-uri, BD, şi Banshees.
    AVERTISMENT: Există întotdeauna o şansă aleatoriu pentru pierderile cauzate de Generator de numere aleatorii la trimiterea LBM la lvl 5 Tabere de peste. AT va reduce şansele, dar nu le elliminate. Ai risc încă pierderea totală.
    Sumele minime pentru a bate tabere de tipul de trupe. Dacă aveţi un număr mai mic, cu cercetări INFERIOARE ... posta-l. NU posta, cu un număr de cercetări mai mari.
    Aveţi posibilitatea să eliminaţi AT, dacă nu doriţi resurse şi minotauri de substituţie pentru a proteja LBMs tale.

Longbowmen
    Adaugă 10% pentru AT măsură de siguranţă suplimentară. (Utilizaţi fie Porters sau ATS, nu ambele)
    Nivelul 1 - 60 + 147 Porters/33 ATS (Met 1, Med 0, WC 2)
    Nivelul 2 - 320 + 600 Porters/50 ATS (Met 1, Med 0, WC 2)
    Nivelul 3 - 600 + 1815 Porters/72 ATS (Met 3, Med 0, WC 4)
    Nivelul 4 - 1.4k + 2420 Porters/100 ATS (Met 3, Med 3, WC 5)
    Nivelul 5 - 4k + 100 ATS (Met 6, Med 4, WC 5)
    Nivelul 6 - 7k + 200 ATS (Met 7, Med 7, WC 7)
    Nivelul 7 - 23k + 225 ATS (Met 7 Med 6 WC 7)
    Nivelul de 8 - 45k + 1k ATS (Met 6, Med 6, WC 8)
    Nivelul de 9 - 60k + 2K ATS (Met 8, Med 6, WC 7) Atenţie: PPL au raportat pierderi cu acest Combo
    Nivelul de 10 - 100k + 1k ATS (Met 9, Med 9, WC 7)

Longbowmen + lvl 9 sau 10 HG / ED
    Toate testat! Dacă doriţi pentru a ajuta, avem nevoie doar de numere, cu trupe mai puţin şi cercetări mai mici! Vezi GNA şi Vânt avertisment Dragon de mai sus!
    Nivelul 5 - 4k LBM + 200 + AT HG (4 Met, 6 Med, 4 WC)
    Nivelul 6 - 10k LBM + 200 + AT HG (6 Met, 5 Med, 5 WC)
    Nivelul 7 - LBM 12k + 500 + AT HG (6 Met, 5 Med, 5 WC)
    Nivelul de 8 - 20K LBM + 700 + AT HG (8 Met, 6 Med, 7 WC)
    Nivelul de 9 - 38k LBM + AT + HG 3500 (9 Met, 9 Med, 10 WC) CERCETĂRI SUPERIOARE
    Nivelul de 9 - 63k LBM 4k + AT + HG (6 Met, 6 Med, 7 WC) CERCETĂRI INFERIOARE
    Atenţie: PPL au raportat pierderi pentru acest lvl 9 Combo
    Nivelul de 10 - 90k LBM + 10k AT + HG (10 Met, 7 Med, 10 WC)
    Nivelul de 10 - 99k LBM + FD (8 Met, 8 Med, 8 WC)
    AVERTISMENT:. Combinarea a variat (inclusiv HG / ED) si trupe de viteză (SSD-uri / BD), va duce la pierderea a trupelor de viteză a se vedea partea de jos pentru detalii.
    Vânt Dragon nu este compatibil cu trupe au variat (cu excepţia FT). Dar este compatibil cu SSD-uri (cu nivel de 9/10 Dragonry şi implementare rapidă) şi Banshees. Şarpele este compatibil cu SSD-uri, BD, şi Banshees.
    Swift Strike Dragon
    Nivelul 1 - 120 (Met 1, Med 0, Drag 3)
    Nivelul 2 - 1300 (Met 3, Med 1, Drag 5)
    Nivelul 3 - 2500 (Met 5, Med 4, Drag 3)
    Nivelul 4 - 5000 (Met 5, Med 4, Drag 3)
    Nivelul 5 - 10k (Met 5, Med 4, Drag 6)
    Nivelul 6 - 20K (Met 4, Med 4, Drag 4)
    Nivelul 7 - 30k (Met 6, Med 4, Drag 5)
    Nivelul de 8 - 51k (Met 7, Med 7, Drag 5)
    Nivelul de 9 - 120k (Met 10, Med 8, Drag 8)
    Nivelul de 10 - 180K + WID (Met 10, Med 10, Drag 10)
    Bătălia de Dragoni
    Nivelul 1 - 50 (Met 2, Med 3, Drag 3)
    Nivelul 2 - 450 (Met 5, Med 5, Drag 5)
    Nivelul 3 - 1k (Met 6, MED 5, Drag 5)
    Nivelul 4 - 3200 (Met 3, Med 5, Drag 3)
    Nivelul 5 - 6k (Met 9, Med 7, Drag 8)
    Nivelul 6 - 10k (Met 7, Med 7, Drag 8)
    Nivelul 7 - 15k (Met 8, Med 8, Drag 8)
    Nivelul de 8 - 30k (Met 8, Med 8, Drag 8)
    Nivelul de 9 - 60k (Met 8, Med 8, Drag 8)
    Nivelul de 10 - 100k (Met 10, Med 10, Drag 10)
    Banshees
    LVL 9 Met şi Med
    Nivelul 1 - 175
    Nivelul 2 - 400
    Nivelul 3 - 800
    Nivelul 4 - 1K
    Nivelul 5 - 2K
    Nivelul 6 - 4k
    Nivelul 7 - 7,5 k
    Nivelul de 8 - 15k
    Nivelul de 9 - 24k
    Nivelul 10 - 50k
    Cu colţi
    FT + 1 LBM + AT este utilizarea ideal pentru FT gama de LBM a determina câmpul de luptă să fie extinsă, prin urmare, FT este capabil de a ucide trupele ca ei întins pe câmp în loc de un singur grup.. Nevoie doar de 1, mai mult nu ar fi chiar atât de rău.
    Nivelul 1 - 15 (Met 9, Med 8, WC 8)
    Nivelul 2 - 25 (Met 9, Med 8, WC 8)
    Nivelul 3 - 50 (Met 9, Med 8, WC 8)
    Nivelul 4 - 100 (Met 9, Med 8, WC 8)
    Nivelul 5 - 750 (Met 9, Med 8, WC 8)
    Nivelul 6 - 1K FT + 2k LBM (Met 9, Med 8, WC 8)
    Nivelul 7 - FT + 2k 2k LBM (Met 9, Med 9, WC 9)
    Nivelul de 8 - 11k FT + LBM 1k (Met 8, 9 Med, WC 9)
    Nivelul de 9 - 20K FT + LBM 1k (Met 9, Med 9, WC 9)
    Nivelul de 10 - FT 24k + LBM 1k (Met 9, Med 9, WC 9)
    Lava Jaws
    Nivelurile relevante cercetări 9 sau 10. HG / ED pot fi adăugate la toate în condiţii de siguranţă. Scoateţi AT dacă resursele nu sunt importante.
    Nivelul 1 - 2 + 50 AT
    Nivelul 2 - 15 + 50 AT
    Nivelul 3 - 35 + 100 AT
    Nivelul 4 - 45 + 100ATs
    Nivelul 5 - 100 + 150 AT
    NIVELUL 6 - 250 + 150 AT
    Nivelul 7 - 425 + 200ATs
    Nivelul de 8 - 800 + 200 AT
    Nivelul de 9 - 2k + 200ATs
    Nivelul de 10 - 3.5k + 250 AT

+ Reply to Thread
Page 3 of 19 FirstFirst 1234513 ... LastLast