salutare la toti jucatorii, am si eu o intrebare :
cum se poate obtine completion go pentru nivelul 10 la upgradarea cladirilor in afara de al cumpara sau castiga la loterie?
salutare la toti jucatorii, am si eu o intrebare :
cum se poate obtine completion go pentru nivelul 10 la upgradarea cladirilor in afara de al cumpara sau castiga la loterie?
Hai noroc,
Nu este alta modalitate de a procura Completion Grant in afara de cele doua mentzionate de tine.
Dar este o shmecherie la mijloc shi anume, cand joci la FOrtuna sa nu joci daca Completion Grant nu este in lista,
atunci inchizi fereastra shi imediat dupa ce ai inchis-o apeshi din nou pe butonul de Fortuna's Reward shi dai click pe "choose"
numai daca Completion Grant e in lista.
Depinde numai de noroc, shi nimic altceva.
Tot respectul,
Emi
salut ..
am o intrebare ... daca stie cineva de ce nu mai pot sa intru pe outposturile mele? .. si nici harta nu mi se afiseaza
am incercat cu mai multe browsere si de pe alte calculatoare ... rezultatul era acelasi !!!
Deocamdata cica fac ashtia de la Kabam nishte teste, vor sa introduca nishte treburi noi, nici mie nu imi merge butonul de atac.
Am incercat in mai multe modalitatzi shi nu imi merge deloc, asha ca toata ideea e ca trebuie sa ashteptam pana rezolva
oamenii situatziile.(
Asta e, pacat de aia care cheltuiesc bani reali. Chiar imi pare rau de ei.
Mult noroc,
Emi
mai oameni buni .. asta este o porcarie .. nu pot sa atac nimic, dar pot fi atac si usurat de toate resursele, iar cand sa dau atac inapoi ... butonul de tatc nu functioneaza... este vreo smecherie si eu nu stiu .. mai am putin si abandonez jocul ..!!!
Am avut shi eu problema asta shi uite ca am reushit sa fac jocul sa functzioneze.
Cand e jocul incarcat, dai click dreapta pe joc, Global Settings..., shi la meniu ai acolo Storage shi Advance,
la amandoua o sa ai butonul de Delete All, dai click pe ala la ambele. Sincer sa fiu, cred ca e acelashi lucru in ambele partzi,
dar ca sa fii sigur da la amandoua.
Mie mi-a mers totul dupa ce am facut treaba asta, sper sa sa mearga la totzi.
Bafta multa!!!!
Emi
P.S. Sa-mi spui shi mie te rog daca itzi functzioneaza jocul dupa ce faci treaba aia, ca cica la unii merge la altzii nu.
salutare la toti forumisti, am si eu o intrebare, stie cineva cum se poate afla pozitiile outposturilor altui jucator? am un ghimpe in coasta orasului care are doua asemenea outposturi dar i-am gasit numai unul si vreau sa-l gasesc si pe celalalt si nu am reusit. succese maxime la joc si vacanta placuta in continuare la toti.
joaca careva pe kensington?
salutare tuturor ...
cine ma poate indruma sa obtin armura dragonului de foc .. atac de aproape o saptamana in valuri un munte lvl.10 cu 5 dragoni (mare, piatra, apa, vant, sefiric) .. si nimic!!!
Liens sociaux